Exposities

Bij mijn exposities word ik steeds weer verrast door de uiteenlopende ervaringen van de bezoekers. Door het kijken naar de afbeeldingen wordt er iets vanbinnen geraakt, wat een gevoel van herkenning geeft.

Ieders interpretatie is juist, omdat alle mensen van elkaar verschillen en diep vanbinnen hun eigen unieke ervaringen hebben op hun levenspad. Vaak zijn mensen op een bepaalde manier op zoek naar een vertrouwen of bewustwording, wat ze zelf vaak niet in woorden of in een beeld kunnen vormen, maar door de afbeeldingen wel een herkenning geeft.

Veel mensen ervaren het bekijken van de schilderijen ook als een lopende, stille meditatie. Die altijd weer iets in hun beleving in beweging brengt.

Veel verschillende emoties en gevoelens zijn in de schilderijen verwerkt. Achter deze verschillende emoties ligt ook altijd de innerlijke Universele kracht, die meteen voelbaar is als je de afbeelding bekijkt of op je in laat werken.

En juist die kracht maakt dat wij onze levenslessen doorzien om steeds sterker te worden en steeds meer te durven vertrouwen en te worden,  wie we werkelijk zijn…ONSZELF.  

De originele schilderijen zijn niet te koop omdat ze als complete series regelmatig gebruikt worden, voor exposities of ander doeleinden.

Voor een expositie is iedere openbare ruimte of (groeps) bijeenkomsten in principe geschikt. Onder de schilderijen komen desgewenst de bijbehorende gedichtjes hangen.

Mocht U in het een of ander interesse in hebben, dan kunt u contact opnemen met mij. Dan graag een berichtje via ‘contact’ naar mijn e-mailadres; adrienne@inspirerendekaarten.nl

We bekijken dan samen de mogelijkheden.
Ook voor andere ideeën, vragen en of suggesties betreffende exposities en of bijeenkomsten, mag U mij gerust mailen.
Adrienne.

*  Afmetingen originele Schilderijen, die in de galerie als wenskaarten te zien zijn;

Eerste serie  tot nr. 45 ;  ( aquarel), 42 bij 52 cm.
Tweede serie nr. 46 tot nr. 55 ;  (in kleur op doek), heeft   verschillende maten.